It's the end of an era

Sex and the City

I det tredje sista avsnittet så säger Carrie "It's the end of an era". Kunde det vara mer passande? Sex and the City-eran är över - för andra gången.

Jag har nyss sett det absolut sista avsnittet, och precis som första gången jag såg det, så grät jag. Jag gillar slutet. Det är ett bra slut. Men, jag önskar att serien hade fortsatt i några säsonger till. Det hade inte varit Sex and the City, men det hade i alla fall varit.

Jag undrar, varför fick jag inte ärva "Carries" skogarderob? Visst. Jag har storlek 40 och hon har storlek 39. Men det skulle säkert finnas några par som passade mig. Jag undrar om Sarah Jessica Parker hade samma avtal som Reese Witherspoon hade i Legally Blonde II? Det vill säga att hon fick behålla alla skor .Om jag inte minns fel så var det femtiotalet Jimmy Choo-skor som Reese fick efter den filmen. Inte illa. Nog för att hon säkerligen har tillräckligt med pengar för att köpa precis vilka skor hon vill.

Sex and the City är en av vår tids allra bästa serier! Det är en serie som man kan se från början till slut flera gånger än en. Det finns många bra serier, men de flesta av dem nöjer man sig med att se en gång.

New York, mina drömmars stad. Någon gång hoppas jag att jag får uppleva staden från insidan.

Carrie

Kommentarer
Postat av: ewa

visst NY har sin tjusning, men lever inte upp till den bild man har i fantasin o som man ser i TV... så himla stort e de inte... men visst skyskraporna är oslagbara...annars en storstad bland andra..

2007-02-11 @ 22:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback