Uttråkad

Idag fick jag stanna hemma på grund av huvudvärk! Jag blir så trött på mitt onda huvud. Det har långt ifrån släppt, så jag är rädd att jag blir hemma imorgon också. Samtidigt som det är jättetråkigt att vara sjuk, så blir jag stressad på grund av ekonomin. Jag har redan varit sjuk en hel vecka denna månad, och nu blir det ännu en karensdag, och kanske ytterligare en sjukdag. Suck. Det blir en jättejobbig månad nästa månad också.

Jag har sovit bort nästan hela dagen idag. Syrran sa att det är en vanlig biverkning på migrän. Hennes yngsta son lider av migrän och våra symptom är nästan identiska. Jag har ju aldrig fått svart på vitt att det är migrän jag har, utan att det dels tyder på spänningshuvudvärk, dels på migrän. Jag vet inte om det ena är bättre (eller sämre) än det andra. Jag vet bara att jag önskar att jag kunde slippa detta elände för gott.

Nu ska jag försöka se lite på tv innan det är dags att sova igen. Håll tummarna för att jag mår bra imorgon!

Tankarna snurrar....

Som ni kanske vet så har jag skrivit privat blogg på slutet, blandat med några öppna här, och även på sofiaibilder.blogspot.com.

Anledningen till att jag har skrivit privat blogg är omständigheter som vi inte kunnat råda över. Tråkiga omständigheter, med tråkigast tänkbara slut.

På grund av det, så kommer det nog att bli så att min älskade A "måste" bo i Tunisien. Han har både boende och eget företag där nu, och ett "ordnat liv" så att säga. Nu till saken - han vill att jag flyttar dit!

Som det ser ut nu så kommer inte vår gemensamma framtid att bli i Sverige. Vi vill båda ha ett liv tillsammans, och då måste det alltså bli i Tunisien. Det är naturligtvis inget beslut som kan tas över dagen, eller över veckan, eller ens över flera veckor, utan något som måste tänkas igenom grundligt. Många tycker att jag ju kan ''prova''. Men, det går inte riktigt. För om jag ska flytta dit så innebär det att vi gifter oss först. Och ett äktenskap är ju inget man vill gå in i med inställningen att ''prova''.

OM jag flyttar, så kommer jag ha möjlighet att åka hem till Sverige ''så ofta jag vill'. Men jag kan ju självklart inte sätta mig i sitsen där jag vill åka hem varje månad för att härda ut. Jag vill bo där om jag blir lycklig där. Annars så gör jag ingen glad, varken mig själv, A eller eventuellt kommande barn. Det är ett stort och svårt beslut....

A har precis varit hemma i en vecka och åkte "hem" igen igår. Saknaden är stor, men distansförhållande fungerar bättre än vad jag någonsin hade kunnat tro. Kanske för att jag vet att ''drömmen'' om en gemensam framtid numer finns där för oss båda. A har ju hittills under alla år levt lite dag till dag, men det har ändrats radikalt under de sista månaderna. Äntligen!

Jag har en hel del tänkande framför mig. Väga för och emot, men, i hjärtat så har jag nog redan valt.

Sommaren är här och den gör mig lycklig! Jag älskar sommaren, jag älskar värmen, jag älskar solen! Jag ska njuta allt vad jag kan, och se fram emot augustis sista dagar då jag troligen förlänger sommaren med två veckor i mitt älskade Tunisien.

Kramar, Sofia

En lista

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja, i princip varje dag!
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Ingen aning! Minns inte ens att jag åt några, men det gjorde jag säkert.
Vad åt du senast?
Har precis ätit klart! Kycklinginnerfiléer med haricovert och soltorkade tomater i sås på grädde o creme fraische, till det serverades pasta.

Har du fått någon komplimang i dag?
Nej, har inte pratat med någon, och har inte gett någon till mig själv heller, men borde nog ha sagt ''Det här har du gjort bra!" angående maten jag just åt.
Har du varit med i en rättegång?
Nej.
Är du polare med grannarna?
Jaaaa! Med många av mina grannar så!

Vilket språk pratar din mamma?
Svenska.
Vilka länder har du bott i?
Sverige.
Senaste piercingen?
Hål i öronen för en massa år sen, men det räknas väl nästan inte som piercing.
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
Kommer inte ihåg. Tveksam på om färden från Willys och hem igår tog mer än 15 min, även om det kändes så eftersom jag hade feber...

Gay?
Nix.
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
Det har hänt...

Har du något husdjur?
Nej, inte numer, men när jag var yngre så hade jag 20-30 kaniner och ett par marsvin. :)
Har du varit på stranden?
Såklart! Men inte i år ännu.
Minns du din/dina musiklärares namn?
Kaj... huh...
Hur bra är din syn?
Så bra att jag inte behöver glasögon.

Har du varit på ett party?
Många, många gånger!
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Nej, det tror jag inte... kanske med delfiner....
Har du varit utomlands?
Ja, ett antal gånger. Tunisien är favoriten hittills.
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
Har bara varit på två stycken "hela" bröllop, och på två till "bara i kyrkan". Malins i Stockholm var nog bäst, för då var älsklingen med också! :D

Var är dina syskon just nu?

Ingen aning var syrran är faktiskt...
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Den vill jag inte berätta om så detaljerat, för en närstående dog... snacka om feberdröm. Usch!!
Vem ringde dig senast?

Annica igårkväll.
Vilken tid gick du upp i morse?
9:10 vaknade jag av sms, men klev egentligen inte upp förrän för kanske en timme sen... Sovit mer eller mindre hela dagen idag också. Hoppas att febern har gett sig av nu.
Vad ska du göra i helgen?
Definitivt kramas med min älskade pojkvän som kommer hem på lördag! Säkert så ska vi grilla lite också.
När var du riktigt sjuk senast?
Riktigt sjuk var jag två svängar i höstas. Fick de hemskaste halsflusser jag någonsin varit med om. 40 graders feber, kräkningar och vansinnigt ont i halsen. Hemskt!! Två gånger med kanske en månads mellanrum...

När såg du en kändis senast? Vem var det?
Hmm, den jag minns var Andreas Johnsson i Läkerol Arena under deltävlingen i melodifestivalen.
Vad gjorde du klockan två i natt?
Sov...
Vad är det första du gör på morgonen?
Om klockan har väckt mig - snoozar. Om jag vaknar av mig själv o inte har bråttom - slår på tv'n o slappar en stund.
Vad ska du göra efter det här?
Jag ska nog snart gå och lägga mig igen. Det tar på krafterna att vara upprätt. Men först så ska jag gå över till en granne som ska låna min digitalkamera till sin dotters skolavslutning imorgon. En lagom promenad på knappt hundra meter totalt. :D